Kebab-liha

Suomalaista naudanlihaa

Käytämme sataprosenttisesti suomalaista naudanlihaa, jonka alkuperän tiedämme. Liha on aina helppo jäljittää suoraan tilalle asti. Tiedämme jokaiseen lihaerään kuuluvien nautojen alkuperän, syntymä-ajan ja kasvattajan.

Naudanlihasta valmistamme kebabvartaita suomalaiseen makuun, perinteisellä turkkilaisella reseptillä. Maukkaiden kebabvartaidemme salaisuus piilee tarkkaan varjellussa reseptissämme. Valmiit vartaat toimitetaan raaka-pakasteena ravintoloille, joissa vartaat kypsennetään ruoka-annoksiin.

Tuotevalvonta

Suomen ja EU:n lainsäädäntö yhdessä eri asetusten kanssa asettavat tuotteillemme suuret laatuvaatimukset. Valvomme tuotteemme valmistusta, raaka-aineita, sekä tuotteen valmistuksen ja kuljetuksen aikaista lämpötilaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Kehitämme omavalvontajärjestelmäämme jatkuvasti ja teemme parhaamme tuottaaksemme Suomen parasta varraskebabia. Omavalvontasuunnitelmamme on hyväksynyt Keski-Uudenmaan Ympäristökeskus. Ympäristökeskus tekee myös säännöllisiä tarkastuksia tuotantoomme ja tuotteisiimme. Kaikki työntekijämme ovat suorittaneet elintarviketeollisuuteen kuuluvat koulutukset, tämän lisäksi huolehdimme että henkilöstömme koulutus pysyy jatkuvasti ajan tasalla.

Valmis tuote

Ceylan Kebab on tuotemerkkinä jo yli kymmenen vuotta vanha. Kebabvartaamme on saanut Hyvää Suomesta -merkin, merkki takaa että tuote on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Oiva-raportti

Avaa Oiva-raporttimme

Tuoteseloste

Naudanliha, vesi, korppujauho (vehnä), soijaproteiini, suola 1.8 %, mausteet, aromivahvenne (E 621), stabilointiaineet (E 450, E 451)

Tuote on laktoositon.
Allergeenit: gluteeni ja soijaproteiini

Ravintosisältö / 100g

Energia
1 200 kJ / 280 kcal
Rasva
23 g
josta tyydyttynyttä
12 g
Hiilihydraatit
4,2 g
josta sokereita
0,3 g
Proteiini
14 g
Suola
1,8 g